Rimelig hotell CARACAS

Alle destinasjoner - Vi hjelper deg å finne fram i jungelen av hoteller på Internett. Her finner du kvalitetshoteller i alle prisklasser, håndplukket av erfarne globetrottere. Vårt mål er at din tur til Caracas skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Bestill hotell her

Bestill her

Anbefalt bookingbyrå for

Hotels.com Hotels.com - Rimelig overnatting over hele verden

Når vi skal ut og reise er det ikke alltid like lett å finne ut hvor man skal bestille hotell. Vi leter og leter etter et perfekt tilbud, men ender nesten alltid opp med å bestille hos Hotels.com. Disse har vanligvis de beste prisene, og har gode avtaler med hoteller verden over. Dette er en av verdens største online hotellbyråer, noe som gjør at man kan være 100% sikker på at det er trygt å handle med dem.

Klikk her for å se tilbud fra Hotels.com

Travelstart - terningkast 5 i Aftenposten

¨

Travelstart er en av de operatørene som får god karakter i Aftenpostens store undersøkelse om DE BESTE HOTELLNETTSTEDENE, og det er ikke uten grunn. Her er brukervennligheten satt i høysetet - nettstedet er veldig oversiktlig og greit, og booking er lekende enkelt.

Under presenterer vi et utvalg linker som gir mer informasjon om CARACAS.


caracas

Rjukan videregående skole

Informasjon om ansatte, fagtilbud og Rjukan alpint, skolerute og skolens historikk.

Caracas, Venezuela - 222

Ønsker du å legge til noe, eller er noe feil... mail oss

Venezuela - 103

forsiden -> Sør-Amerika -> Venezuela Hovedstad: Caracas. Språk: Spansk. Innbyggere: 23,2 millioner (1999) Myntenhet: Bolívar => 100 céentimos

Caracas

Caracas er en elegant storby, litt utenom det vanlige. Byen ligger 1100 meter over havet, omkranset av vakre fjellformasjoner. Her er et hektisk byliv, med lite turister og desto mer ...

Offisielt reiseråd for Haiti (UDs land- og reiseinformasjon)

Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til Haiti oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Caracas for oppdatert informasjon og registrering.

Overbye.no

... Mexico City, Monterrey GMT-06:00 Saskatchewan GMT-06:00 Bogota, Lime, Quito GMT-05:00 Eastern Time (US & Canada) GMT-05:00 Indiana (East) GMT-05:00 Atlantic Time (Canada) GMT-04:00 Caracas, La Paz GMT ...

VENEZUELA ***

Den norske ambassade i Caracas: Aviser: Newspapers: Bilutleie: Tips oss om linker ! Båt: Tips oss om linker ! Båtutleie

Jungel

Han synes det hele var ubehagelig fordi de hadde overbooket flyet 100 %. Vi ble 6 timer forsinket fra Margarita til Caracas. Fra Caracas ytterligere 6 timer.

Få billige priser på opplevelsesreiser hos KILROY travels nå

Få rabatter og billige reiser på aktive ferier og opplevelsesreiser med KILROY travels. ... Caracas, Ciudad Bolivar, Angel Falls, La Gran Sabana, Orinoco Delta, Mochima National Park.

Pressemelding:

Utstillingsåpning: Urfolkskunst i Caracas i Venezuela 29.juni 2004 . Aage Gaup og Lena Stenberg i Venezuela i 2003 . Den 29. juni 2004 åpner utstillingen ” Maya, Sami, Bari, Wayuu, Añu ...

VG.no om CARACAS

Brasil, Chile, Argentina og Peru - ferie i Sør-Amerika

Reise på ferie til Sør-Amerika? På VG Nett får du fakta og informasjon om byer og land som ... Hovedstad: Caracas. Valuta: 1 bolivar (Bs) = 100 centimos. Flere reisefakta om Venezuela.

Brasil, Chile, Argentina og Peru - ferie i Sør-Amerika

Reise på ferie til Sør-Amerika? På VG Nett får du fakta og informasjon om byer og land som ... Hovedstad: Caracas. Valuta: 1 bolivar (Bs) = 100 centimos. Flere reisefakta om Venezuela.

Ferie og reise - Asia, Afrika, Australia, Amerika og ...

Skal du reise på ferie? Fakta om land i Asia, Afrika, Australia (Oceania), Amerika og Europa. ... Hovedstad: Caracas. Valuta: 1 bolivar (Bs) = 100 centimos. Flere reisefakta om Venezuela.

Leserbev fra Venezuela, Sør-Amerika

Siste reise: Flere får erstatning for forsinket bagasje ... Etter å ha tilbrakt en uke med fly kanselleringer og nødovernattinger i Caracas på øya vet vi ...

Leserbev fra Venezuela, Sør-Amerika

Siste reise: Norsk turistperle forurenset som storby ... slik at de kunne kjøpe flybillett fra Grand Rock («hovedstaden» der) tilbake til Caracas.

Regn om valuta


Partnere