Rimelig hotell KINA

Alle destinasjoner - Vi hjelper deg å finne fram i jungelen av hoteller på Internett. Her finner du kvalitetshoteller i alle prisklasser, håndplukket av erfarne globetrottere. Vårt mål er at din tur til Kina skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Bestill hotell her

Bestill her

Anbefalt bookingbyrå for

Hotels.com Hotels.com - Rimelig overnatting over hele verden

Når vi skal ut og reise er det ikke alltid like lett å finne ut hvor man skal bestille hotell. Vi leter og leter etter et perfekt tilbud, men ender nesten alltid opp med å bestille hos Hotels.com. Disse har vanligvis de beste prisene, og har gode avtaler med hoteller verden over. Dette er en av verdens største online hotellbyråer, noe som gjør at man kan være 100% sikker på at det er trygt å handle med dem.

Klikk her for å se tilbud fra Hotels.com

Travelstart - terningkast 5 i Aftenposten

¨

Travelstart er en av de operatørene som får god karakter i Aftenpostens store undersøkelse om DE BESTE HOTELLNETTSTEDENE, og det er ikke uten grunn. Her er brukervennligheten satt i høysetet - nettstedet er veldig oversiktlig og greit, og booking er lekende enkelt.

Under presenterer vi et utvalg linker som gir mer informasjon om KINA.


kina

Kina.no - Et norsk nettsted om Kina - Forsiden

Kina.no - Et norsk nettsted om Kina ... Kina. Visum (oppdatert 24. april 2005) Under menyvalget "Nyttig å vite", er det lagt inn litt om ...

Amnesty International - Kina

Her finner du nyheter, aksjoner, lenker og bakgrunnsinformasjon om Kina. ... Her finner du alle Amnestys dokumenter sortert etter land og tema (norsk og engelsk)

med-nafkam - Norge-Kina

På denne siden finner du informasjon om den delen av samarbeidsavtalen mellom Norge og Kina som omhandler Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) og koordineres av NAFKAM.

Kina

Annen info: - Det kinesiske kjøkken - Festivaler & høytider - Reisen til Kina - Shopping ...

Internasjonal workshop om CO2-håndtering i Kina

Kallinika skal være mye ute å seile denne sommeren. Her er noen viktige datoer.

Kina med ny Afrika-strategi - RORG-samarbeidet

Kinas økende innflytelse i Afrika vekker bekymret internasjonal debatt og i oktober i fjor reiste Helge Rønning debatt også her i Norge om "imperialisten Kina i Afrika"

KINA ***

FERIEN.no - alt om ferie. Oppslagsverk for å finne din drømmeferie. ... Areal: 9 596 950 km 2 : Folketall: 1262 mill.

Arbeideruro på leketøysfabrikk i Kina

Arbeiderne protesterte mot dårlige lønninger, elendige leveforhold og ussel mat, samt mangel på feriedager. Uroen begynte allerede 22. juli ved fabrikken Hengli i Dongguan by i den sørlige ...

P4: Pirat-stopp i Kina

FIN LÅT? Send SISTE til 1904 så sender vi deg artist og låtnavn på de sist spilte sangene på P4. Alle Mobil-tjenester

VG.no om KINA

Minst 228 mennesker mistet livet etter tyfon i Kina

Minst 228 mennesker mistet livet etter tyfon i Kina. Minst 228 mennesker har mistet livet i tyfonen og flommen som har rammet Kina de siste dagene. ...

Mange døde i jordskjelv i Kina

Mange døde i jordskjelv i Kina. Minst 18 personer omkom under sammenraste bygninger da Yunnan-provinsen sørvest i Kina ble rammet av et jordskjelv lørdag morgen.

Kina evakuerer over 300.000 før storm

Kina evakuerer over 300.000 før storm (VG Nett) Over 300.000 mennesker må evakueres i Kina. Snart kommer den tropiske stormen Bilis.

Minst 48 personer omkom i tropisk storm i Kina

Minst 48 personer omkom i tropisk storm i Kina. Minst 48 mennesker er døde og over 100 savnet etter at en tropisk storm med voldsomt kraft rammet det sørlige og østlige Kina.

VG Nett - Mat og drikke - Oppskrifter fra kina

mat, drikke, oppskrifter ... Advarer mot livsfarlige blåskjell (VG Nett) Seks personer har blitt alvorlig syke av å spise ...

Kina straffer jente-aborter

Kina straffer jente-aborter (VG Nett) Kina straffer kjønnsselektive aborter på tross av en avgjørelse om ikke å gjøre det til en forbrytelse.

Fotball-VM kvinner 1999

USA er verdensmestere i fotball for kvinner etter å ha slått Kina 5-4 på straffesparkkonkurranse. (11.7.1999) Les hele saken - Skuffet, men vi er best i Europa

Leserbev

Hong Kong (Kina) ... Hovedsiden | Nyheter | Sport | Fotball | Rampelys | VG-lista | Søk. TIPS OSS! SMS til 2200 | MMS m/bilde ...

Asia - reise og ferie i asiatiske land

Reise på ferie til Asia? På VG Nett får du fakta og informasjon om asiatiske land som Thailand, Japan, Kina, India og Vietnam. Les artikler og lesernes egne reisebrev.

Slår ihjel hunder før OL

Slår ihjel hunder før OL (VG Nett) Ifølge den svenske organisasjonen Djurens Rätt blir hunder i Kina slått ihjel med kjepper før OL.

Regn om valuta


Partnere